Retail befinner sig i en stor omställning för att möta kundernas nya förväntningar på en sammanhållen kundresa. Vertiseit arbetar som en strategisk partner och fullservicebyrå för framtidens digitala kundupplevelser i butik.

“I takt med att nya butikskoncept blir allt mer digitala, har efterfrågan på våra lösningar vuxit kraftigt. För att ytterligare stärka vår position genomförde vi i veckan ett strategiskt förvärv av Display4media. Digital Signage-bolaget grundades 2011 och har haft en imponerande resa. Vi hoppas nu tillsammans med bolagets kunder kunna ta lösningarna vidare till nästa nivå” – säger Johan Lind, VD, Vertiseit

Dagens konsumenter förväntar sig en sömlös upplevelse där digitala kanaler och den fysiska butiken samverkar i en sammanhållen kundresa. Digitala lösningar i butik har därför fått en allt mer framträdande roll i allt från varumärkeskommunikation i storformat till att erbjuda det fulla e-handelssortimentet i butik på interaktiva touchskärmar.

”Vertiseit har de senaste åren varit drivande i utvecklingen av branschen. Därför känns det extra spännande att vara med på den fortsatta resan med våra kunder och kunna erbjuda nya lösningar och ett utökat tjänsteutbud, något vi ser att allt fler efterfrågar.” – säger Magnus Lind, VD, Display4media

Display4media hade inför förvärvet drygt 2 000 installerade system på den svenska marknaden.

Grundarna av Display4media, Magnus Lind och Peter Sigfridson kommer att fortsätta som anställda på Vertiseit.

”Magnus och Peter har byggt ett väldigt fint bolag som vuxit snabbt under lönsamhet. Vi är väldigt glada att de vill fortsatta resan hos oss och vet att de har mycket att bidra med i den fortsatta resan tillsammans.”– avslutar Johan Lind.