Förra veckan var Vertiseits tre grundare Oskar, Adrian och Johan inbjudna som finalister till Årets Företagare 2018 efter att man vunnit i Halland. Vi passade på att fånga CEO Johan Lind för tre snabba frågor.

Ni är vinnare av årets Företagare Halland och finalister i årets företagare 2018, hur var finaldagen i Stadshuset?

Det var en inspirerande dag med flera goda samtal med framgångsrika entreprenörer från runt om i landet. Denna gång var det Tolkresurs, som har haft en fantastiskt resa, som tog hem priset.

Hur ser du på Vertiseits insats i tävlingen?

Vi har haft ett år med bra utveckling i bolaget och ser priset som årets företagare i Halland som ett kvitto för det arbetet våra medarbetare och kunder har lagt ner tillsammans, vilket känns otroligt kul.

Vad tycker du är extra spännande just nu?

Långsiktigheten i arbetet som vi tillsammans med våra partners genomför, att facilitera och möjliggöra den omställning som retail står inför. Idag är behovet att få det digitala och fysiska kundmötet att samverka för att möta kundens förväntningar. Vi är övertygade att grunden för vår framgång är den mångfald av människor och kompetenser som vi har i vårt team. I vår roll som strategisk partner för våra kunder vågar vi utmana och inspirera till nytänkande. Vi ser fram emot 2019, som blir ett mycket spännande år!