Vertiseit har idag erhållit ett första avrop från Stena Line avseende digitala lösningar för stärkt kundupplevelse ombord på bolagets nybyggda fartyg Stena Estrid. Avropet sker inom befintligt ramavtal med Stena Line och ordervärdet uppgår till ca 3,5 MSEK.

Vertiseit kommer att leverera digitala lösningar ombord på Stena Lines nybyggda fartyg Stena Estrid. Fartyget är det första av Stena Lines sammanlagt fem beställda färjefartyg av modellen E-Flexer. Fartygen ska trafikera Irländska sjön och planeras att gå i trafik under 2020 och 2021.

Beställningen är ett avrop inom befintligt ramavtal med Stena Line, med planerad leverans under fjärde kvartalet. Sedan tidigare finns Vertiseits lösningar installerade på omkring tjugo av Stena Lines fartyg.

“Vertiseit har haft ett nära samarbete med Stena Line i snart tio år. Den lösning som vi gemensamt utvecklat till Stena Estrid kommer innebära en helt ny nivå av kundupplevelse ombord. Vi ser med spänning fram emot hur detta tas emot av Stena Lines kunder” säger Johan Lind, VD Vertiseit.